Nattcupen var herlig

Hei igjen!

Som dere kanskje vet, så var alle konfirmantene i hele buskerud distriktet i drammenshallen og hadde nattcup. Vi møtte altså opp klokka 22.00 og var der til kl. 08.00 om morgenen. Dette var altså fra fredag til lørdag. Det var skikkelig kos! Jeg spilte da selvsagt fotball. Kom på lag med Herman, Chris, Thilde, Maria, Benjamin B, Andreas Grinerud og to til eller noe, men de husker jeg ikke nå. Var kjempefornøyd med laget mitt hvertfall!

Vi vant hvertfall en del, tapte noen og to uavgjort. Noen av de andre lagene var jo rene guttelag, og alle skøyt jo så hardt de kunne, såee .. ja. Du skjønner tegninga?Et av håndball lagene våre :- ) Vi er de i gule te-skjorter. Kunne de ikke valgt en annen farge på den enn akkurat gul?

Det var egentlig litt morsomt å se på alle de trøtte ansiktene til folka når klokka nærma seg 05.00. Jeg var faktisk ikke trøtt i det hele tatt, jeg var bare sliten. Men jeg merket at med en gang jeg kom inn et mørkt rom, altså rommet mitt, så ble jeg stuptrøtt. Men tenk deg da, en hel hall som er så lyst at du så vidt klarer å lukke igjen øynene. Haha. Det var hvertfall sinnsykt lyst der inne.

Alt i alt, så var det en kjempekoselig natt! Jeg har kanskje tenkt til å melde meg på som milker til neste år, og få blitt leder til et eller annet på nattcupen neste år. For det var utrolig morsomt der!

Btw, jeg trekker vinner av blogg vs blogg neste søndag, så bare fortsett å stemme! Allerede fått inn en del stemmer, noe jeg er superglad for!

Uansett - ha en super tirsdagskveld videre, så snakkes vi til søndag!

~ Susann

4 kommentarer

Emilie Viken

31.jan.2010 kl.21:34

bilde mitt ;o :):)

susannlarseen

31.jan.2010 kl.21:59

japp, jeg vet. skulle ha spørt, jeg glemte det x') <3

Jeamin

11.feb.2010 kl.23:32

hihi, har hørt ryker om deet.. :) men har du slutta å blogge eller ? Du har jo så bra blogg.. <3 Ikke stopp..

Susann :)

12.feb.2010 kl.21:28

jeg har bloggpause, for jeg har mista blogglysten litt. men kommer kanskje et innlegg i de nærmeste dagene :)

Skriv en ny kommentar

susannlarseen

susannlarseen

14, Drammen

ei glad jente :-)

Kategorier

Arkiv

hits