Søndagsblogg!

Heisann!

Dere, jeg har tenkt på en ting. Nå som dere ser, så har jeg ikke blogget siden mandag (?). Det er fordi jeg har så liten tid når det gjelder alt med skole, lekser, venner osv. Det blir så mye stress når jeg gjør andre ting og ikke har tid til å blogge. Jeg blir litt sånn bekymra på en måte når jeg ikke får blogget, ikke spør meg hvorfor. Så jeg tenkte å ha en søndagsblogg! Sånn som marius myrmel har, om dere har lest bloggen hans. Bare at han har mandagsblogg. Hvis dere ikke har det, anbefaler jeg å gå inn på denne linken HER. Jeg elsker videobloggene hans.

Uansett - Da var tanken min at jeg oppsummerte alt som hadde skjedd den uka f.eks i et innlegg eller flere på søndag. For da kan jeg foreksempel ha noen konkurranser, vurderinger osv på søndager, noe som jeg håper kommer til å funke veldig bra! For det er mye bedre for meg at jeg bare har en dag å tenke på når det gjelder blogging. Jeg håper dere forstår meg!

Men siden jeg allerede er i gang med et innlegg, så kan jeg jo si noe om i morgen!
I morgen er det nattcup for alle konfirmantene (det vil si 95-kidsa) i Buskerud. Vi skal møte opp ca. 22-23 (husker ikke) og enten spille fotball, innebandy, håndball eller være heiagjeng hele natten. Vi skal holde på til kl. 08.00, og jeg gleder meg sykt! Jeg skal selvfølgelig spille fotball. Haha, vi var så mange som valgte fotball at vi måtte bli delt inn i to lag. Vi var vel over 20 stk som valgte fotball. Det som er så bra, er at det er så mange jenter som spiller fotball fra trinnet vårt, så jeg blir ikke helt alene i "fotballgjengen", hehe. Men jeg gleder meg sjukt hvertfall, det er det ingen tvil om.

Ellers idag fikk vi tilbake karakteren vi kommer til å få i mat og helse på karakterkortet vi får i morgen. Vi fikk også karakteren på prøven som vi hadde forrige torsdag. Jeg ble faktisk ganske imponert. Jeg er ganske dårlig i teori i mat og helse, men likevel klarte jeg å få en 5'er på den prøven! På karakterkortet fikk jeg 4+, men siden det ikke er lov å ha minus eller pluss på karakterkortet, så får jeg en 4'er. Jeg er fornøyd!

I morgen kommer vi også til å få tilbake karakterkortet for jul 2009. Jeg grugleder meg. Om du ikke skjønte hva jeg mente med at jeg grugleder meg, så mener jeg at jeg både gruer og gleder meg på samme tid.

- Går det greit at jeg bare har søndagsblogg? Kan hende jeg mister mange lesere, men jeg kan ikke noe for at jeg har så dårlig tid i hverdagene.

- Skal dere noe spennende i morgen eller i helgen?Ikke så veldig fint bilde, men måtte bare ha et bilde i et innlegg, siden jeg ikke har noen andre bilder fra dagen min.

Nå må jeg nesten fortsette på CV'en jeg må skrive til i morgen, ble heldigvis ferdig med søknaden min igår.

~ Susann

2 kommentarer

annebente

21.jan.2010 kl.19:03

Så søt blogg! :) Likte designet veldig godt. Du skriver bra, og har fine bilder :)

- klem www.annebentelangmo.blogg.no

susannlarseen

21.jan.2010 kl.19:06

annebente: tusen takk! du hadde også kjempefin blogg :-)

Skriv en ny kommentar

susannlarseen

susannlarseen

14, Drammen

ei glad jente :-)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits