Dårlig blogger

Hei dere!

Ja, jeg vet jeg har vært en superdårlig blogger i det siste. Har hvertfall ikke blogga på en uke, og det beklager jeg så utrolig mye! Men det har vært så mye prøver og masse annet i den uka her. Virker som lærerne har bestemt seg for å putte alle prøvene inn i siste uka før vi får karakterkortet -.- Kjipt.

Men jeg kan godt fortelle dere hva som har skjedd mens jeg ikke har fått blogget! Hørtes ikke det bra ut?

Mandag:
På mandag var det egentlig ikke så veldig mye som skjedde. Men vi fikk jo arbeidsplanen på mandag, og da tenkte jeg jo å bli ferdig med dem på mandag siden jeg måtte øve til så mange prøver denne uka! I tillegg måtte jeg øve til mattetentamen som vi hadde på tirsdag.

Tirsdag:
På tirsdag hadde jeg mattetentamen. Den gikk faktisk litt bedre enn jeg hadde forventet! Jeg ble ferdig sånn ca. 13.00 og når jeg var ferdig stakk jeg bare hjem og slappet av. Deretter måtte jeg bare gjøre ferdig noen lekser jeg ikke hadde fått gjort ferdig på mandag (jeg er utrolig treig når det gjelder lekser).

Onsdag:
Det meste av tiden på onsdag gikk til å øve på mat og helse prøven + musikk teori prøven vi skulle ha. Jeg måtte øve en del på mat og helse prøven, siden den forrige prøven min i mat og helse gikk skikkelig dårlig.

Torsdag:
På torsdag hadde jeg mat og helse prøve og musikk teori prøve. Begge gikk kjempebra! Etter at jeg kom hjem fra skolen, så måtte jeg øve til samfunnsfag framføring og musikk praktisk prøve.

Fredag:
På fredag hadde jeg samfunnsfag framføring med Adina og Rita, også hadde jeg musikk praktisk prøve. Samfunnsfag framføringen gikk sånn passe og det gjorde vel egentlig musikk praktisk prøven også. På musikk praktiske prøven, så ble jeg egentlig litt nervøs, så jeg slurva noen ganger med trommenotene (eller hva man kaller de). Men jeg tror det gikk bra.

Ellers har jeg ikke gjort så mye i helgen, jeg har bare ikke orket å blogge eller noe. Jeg har egentlig ikke vært på dataen i det hele tatt.

Idag hadde vi aller første fotballtrening i år. Det var kaldt, men også litt godt å komme i gang igjen.
Flere som liker fotball?Det var uken min.
Nå skal jeg filme inn svarene til spørsmålsrunden IGJEN, denne gangen med mobilen som er mitt siste håp. Hvis det ikke funker, må jeg desverre skrive inn spørsmålene, noe jeg egentlig helst ikke vil. Så vær forberedt på dårlig kvalitet og lyden som henger når jeg snakker. Kjempemorro! Not.

Har dere gjort noe spennende denne uken?

~ Susann

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

susannlarseen

susannlarseen

14, Drammen

ei glad jente :-)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits