Koselig dag!

Heisann bloggen!
I dag har egentlig bare vært en koselig dag. Vi startet ti på ni i dag, siden vi skulle møte opp ved museumet. Vi var å så på noe som het Scandinavian Design eller noe sånt. Aller først så vi på sånn powerpoint, også ble vi delt inn i 2 grupper. Jeg kom på gruppe med Caroline og noen andre! Den gruppa jeg var på, skulle først inn i et sånt rom og prøve en LCW - stol og designe vår egen stol! Det var ikke så veldig morsomt, men litt. Når vi var ferdig der, bytta vi stasjon og gikk helt opp. Der fikk vi låne iPoder og headset, hvor vi skulle gå rundt i et rom og høre på lydbok.

Vi ble ferdig ca. 10:30, og da fikk vi fri helt til 11:50! Så Caroline, Dina, Henrik, Benjamin og jeg dro hjem til Caroline og spiste pepperkaker og varmet oss. Da klokken nærmet seg 11:35 begynte vi å gå mot bussholderplassen. Vi hadde stått der noen minutter, også ser vi Vasuki komme over broen. Bussen var like bak henne, og vi begynte å rope; "Vasukii, hvis du skal ta bussen med oss, så må du løpe!" Også begynte hun å løpe, og hun rakk det! Så kom vi til skolen og gjorde ikke så mye resten av friminuttet, når det ringte inn gikk jeg til mat og helsen! Vi lagde sånn spansk omelett. Det var skikkelig godt!

Når vi var ferdig med skolen, satt Adina på med oss. Vi kjørte henne hjem, også dro mamma, pappa og jeg videre til elvebredden resturant og bar. Vi skulle nemlig se på konfirmasjonslokal. Altså der vi skal være etter jeg har blitt konfirmert i kirken :-)
Det var så utrolig fint der! Lyst og komfortabelt. Også er det rett ved siden av ypsilon og papirbredden, så det er utrolig fin utsikt!
Så vi bestilte der, og det er jeg utrolig glad for! Jeg kjenner jeg egentlig gleder meg litt til det. Også skal vi så mye i den konfirmasjonstiden, blant annet liseberg-tur på sånn avslutningstur i august, nattcup 22. januar osv. Husker ikke alt :-)

Så nå har jeg nettopp spist middag, også skal jeg gjøre ferdig et skole-prosjekt jeg og Adina holder på med i samfunnsfagen. Etter det skal jeg lage rullekake som Thomas skal ha i familiebursdagen sin. Haha, føler det blir LITT mye rullekake-laging på meg.Vet jeg har brukt det før, men pc'en til meg og broren min er sendt til reparasjon, og da fant jeg ikke noe annet bilde enn det her. Så ble bare random bilde i dag :-)

- Har dere gjort noe spennende i dag?

~ Blogges, susannlarseen <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

susannlarseen

susannlarseen

14, Drammen

ei glad jente :-)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits