Første dag på skolen!

Heihei!
Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra skolen. Idag var det første dag på skolen etter juleferien, og det var et herk å stå opp så tidlig om morgenen når jeg var vant til å kunne sove så lenge jeg ville og legge meg sent om natta. Men jeg fikk meg opp til slutt!
Idag var det egentlig bare en chill dag på skolen, synes nå jeg, siden vi hadde ikke såå mye skriving. Og i tillegg så får vi jo lov til å gå utenfor skolen nå :D Det er digg! Så jeg, Thilde (www.thiiilllde.blogg.no), Vasuki, Maria (www.marialr.blogg.no), Jeanett (www.jeamin.blogg.no), Emine og Liv-Christine gikk på rema 1000 og kjøpte ting. Jeg trodde jo selvfølgelig vi ikke fikk lov til å gå ut første dagen, så jeg gadd ikke å ta med meg penger. Men det skulle jeg da gjort. Så i morgen vettu, da skal jeg ha med meg penger!

Ellers så sitter jeg bare å blogger akkurat nå, også skal jeg få begynt med litt lekser. Tenk, vi har fått lekser allerede! Første dagen etter juleferien liksom ..
På barneskolen fikk vi alltid fri fra lekser den første uka etter hver ferie. Ja, vet det er et mindre nivå, men hva så? Jeg hadde liksom regna med å få slappet av litt til med den lekse-greia (a) Pluss at vi har mattetentamen på tirsdag 12. januar ;o Jeg gruer meg! Haha. Jeg suger retten og sletten i matte.

Men jaja, skal ikke klage. Vi gjør det for vår egen del :-)
Men da har jeg ikke noe mer å si egentlig.
Eller jo, minner dere på spørsmålsrunden, spørr spørr spørr :-D

http://susannlarseen.blogg.no/1262637721_jeg_tar_en_sprsmlsrun.htmlOisann, tror det ble litt stort (a) Men jaja, samma det!

Stikk innom:
www.jeamin.blogg.no
www.thiiilllde.blogg.no
www.marialr.blogg.no

Verdt et besøk!

~ Blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

susannlarseen

susannlarseen

14, Drammen

ei glad jente :-)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits